CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

ANTALL JÓZSEF HALÁLÁNAK ÉVFORDULÓJÁRA
Dátum: 2013. December 15. Sunday, 18:28 Szerző: akac

Jegyzet


A féligazságok kimondása arra jó, hogy elfedjék a teljes igazságot.

Láthatóan erre törekednek mindazok, akik Antall József egykori miniszterelnök halálának évfordulóján elmondják, hogy mennyire úriember volt; hogy milyen nagy tudással rendelkezett; hogy kamikáze miniszterelnök volt; hogy betegsége mellett mindvégig dolgozott, feláldozva önmagát; stb. - és ez mind igaz is.De elhallgatják, hogy az õ akarata miatt lett SZDSZ-es köztársasági elnöke hazánknak – mi még emlékszünk „Árpi bácsi” távirányításos mûködésére;  hogy a teljes magyar írott és elektronikus sajtó az õ paktumpolitikája miatt maradt a szélsõséges ál liberálisok kezében;  hogy országunk adósságállománya csökkentésének még a kísérlete elõl is határozottan elzárkózott;  hogy a kormányában több volt az egykori MSZMP tag, mint az egykori ellenzéki;  hogy éppen emiatt az ÁVÜ az õ ideje alatt (is) gyalázatos, a nemzeti érdekekkel ellentétes privatizációs politikát folytathatott; hogy nemtelen eszközökkel kizáratta a kormányzó pártból a nemzeti érdekeket képviselõket (pl. Csurka Istvánt); hogy csak szavakban volt 15 millió magyar miniszterelnöke, de a gyakorlatban nem akarta meghallani a határon túli (pl. a kárpátaljai) magyarok hangját; hogy külpolitikájában teljesen feladta a magyar érdekek képviseletét; hogy a magyar-ukrán alapszerzõdést a kormánypárt megtévesztésével írta alá; stb., stb., stb.

Ez a kép is hozzá tartozik Antall József miniszterelnök ténykedéséhez. Azután ha valaki egybevetette az idealizált képet a valódival, alakítsa ki mindenki maga az összképet. Valószínûleg más kép áll össze majd, mint amit a média sugall.


Budapest, 2013. december 13.

          Dr. Fenyvessy Zoltán
          a MIÉP elnöke

 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Jegyzet
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Jegyzet:

Csurka István: Tudatmódosítók


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 3


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies