CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Összefogás Magyarországért Párt közleménye
Dátum: 2014. March 16. Sunday, 22:41 Szerző: akac

Belföld
Az Összefogás Magyarországért Párt az Ukrajnai eseményeket merõben másként ítéli meg, mint ahogy azt az Egyesült Államok, az Európai Unió, vagy a Magyar Kormány teszi. Sajnálattal kell tapasztalnunk, hogy a magyar külpolitikát ismét az alattvalói szolgalelkûség jellemzi.

Nehezen érthetõ a külügyminisztérium azon álláspontja, hogy a krimi népszavazás illegitim lenne, mivel minden jogi érvelést nélkülöz. Az nem elfogadható, hogy csak azért értékelünk illegitimnek egy népszavazást, mert egy, vagy két világuralomra törõ gazdasági és politikai elit bürokratái azt mondják.
Az ukrajnai és krimi események megítélésénél nem hagyható figyelmen kívül a kijevi események jogszerûségének vitathatósága, az Európai Unió és más háttér erõk válsággerjesztõ politikája, a kijevi parlament soviniszta döntései, a Krím-félsziget történelmi múltja és a többségi lakosságának etnikai hovatartozása.


Sajnos a Magyar Kormány a krimi népszavazással kapcsolatos álláspontja kétségbe vonja egy tízmilliós népcsoport önrendelkezési jogát, egy olyan nemzet kormánya teszi ezt, akinek a mai napig szembesülnie kell Trianon következményeivel, és e körben a nyugati nagyhatalmak álnokságával, következetlen kettõs mérce alkalmazásaival és  nemzettestvéreink autonómia törekvéseivel. 


Megítélésünk szerint semmiféle jogalapja nincs sem az Egyesült Államoknak, sem az Európai Uniónak, sem Magyarországnak arra, hogy Ukrajna belügyeibe beavatkozzon, ha csak nem a kárpátaljai magyar testvéreink védelmében.  

Takács András
társelnök


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Belföld
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Belföld:

Apajpusztai Közlemény


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies