CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Az EU-kritikus listáról bõvebben
Dátum: 2014. April 09. Wednesday, 10:55 Szerző: akac

Belföld
Az ÖMOP EU-kritikus listája még 2003-ból eredeztethetõ, vagyis az EU-csatlakozási népszavazástól, amely elõtt a Szabad Magyarországért Mozgalomban összeállt szervezetek és támogató szakemberek és magánszemélyek Siklaky István, Dr. Drábik János, Zacsek Gyula, Dr. Halász József, Dohán Mihály, dr. Gaudi-Nagy Tamás, Z.Kárpát Dániel mint szakpolitikusok, és mint szervezõk: Budaházy György, Novák Elõd, Sztankó Dániel, Terdik György, Kincsesné Salca Mária, Takács András és még sokan mások, az „EU? NEM!” kampányt végigdolgoztuk, mindenféle állami támogatás nélkül. Meg kell jegyezni, hogy a pártok közül a MIÉP és a Magyarországi Zöldpárt (Zöldek) is ellenezte az EU csatlakozást. AZ EU-NEM kampány eredményeként 592 690 választópolgár szavazott nemmel (míg az állam az EU népszerûsítésére fordított több milliárd forinttal sem érte el, hogy a választóknak a népszavazás tényleges érvényességéhez szükséges 50%-a részt vegyen, tehát a népszavazás érvénytelensége ellenére erõltették be Magyarországot az EU-ba).
Talán ismerõs ez a híressé vált plakátunk, amelyet a kampány elején a rendõrség lefoglalt a szervezõinknek helyet adó Magyarok Házában. Több évi pereskedés után a bíróság jogszerûtlennek ítélte a rendõri eljárást, és kártérítésre kötelezte a rendõrséget. A plakát az „Inconnu” mûvészcsoport egyik tagjának alkotása.
2003 õszén Síklaky István kezdeményezésére megalakítottuk a Magyarországért Pártot, annak tudatában, hogy ha legitim módon akarunk politizálni, akkor az adott politikai játékszabályok szerint kell politizálnunk. Az Összefogás Magyarországért Párt a Magyarországért Pártból alakult át ernyõszervezetté, amelyben az igazi kisgazdákat tömörítõ (Rendszerváltó) Kisgazdapárt Dr. Horkovics-Kováts János vezetésével, valamint a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) Dr. Fenyvessy Zoltán vezetésével és a Szabad Magyarországért Mozgalom (www.szmm.hu) Takács András vezetésével képviselteti magát. Mind a három szervezet EU-kritikus volt, és az is maradt.

A 2014. április 6-i országgyûlési választás eredménye még inkább rámutat arra, hogy az egy célért küzdõ, parlamenten kívüli nemzeti erõknek csak akkor van esélye a politikai történésekbe legitim módon beavatkozni, ha a közös ügy sikere érdekében egy idõre feladják szigorú elkülönülésüket, és szövetségre lépnek egymással.

Az Európa Parlament képviselõválasztása 2014 májusában jó alkalom arra, hogy ez az összefogás létrejöjjön. Hisszük azt, hogy Dr. Drábik Jánosnak, mint EU-kritikus listánk vezetõjének nemzeti elkötelezettsége, szakmai, írói és politikai múltja garancia arra, hogy a listánkról bejutó EP-képviselõink révén befolyással lehessünk az Európai Unió oly módon történõ átalakítására, amely nem egy nemzetek felett uralkodó, bürokratikus szuperállam létrehozását eredményezi, hanem a szabad nemzetek szabad Európáját. Ennek a konföderatív Európának alapjait Dr. Halász József – teoretikus barátunk – az „Európai Konföderációról szóló szerzõdéstervezet”-ében már kidolgozta, ezt alapmûnek tekintjük céljaink elérésére érdekében.

Természetesen, azzal is számolnunk kell, hogy a világpolitika nem az általunk elképzelt és képviselt irányba halad, ezért fel kell készülnünk a nemzetek önállóságának felszámolására törekvõ politikai folyamatok kivédésére. Magyarország fennmaradását és megerõsödését biztosító stratégia kidolgozásával el kell indítanunk azokat a pénzügyi, gazdasági és honvédelmi folyamatokat, amelyek megalapozhatják akár a függetlenné válásunk lehetõségét is.

Abban bízunk, hogy hazánk és gyermekeink jövõjéért aggódó honfitársaink megértik az idõ szavát, és bizalommal lesznek az Összefogás Magyarországért Párt EU-kritikus listája iránt, érdemesnek tartják jelöltjeinket hazánk képviseletére, és támogatják küzdelmünket.Budapest, 2014. április 7.                                 
Takács András sk., az ÖMOP társelnöke, kampányfõnök 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Belföld
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Belföld:

Apajpusztai Közlemény


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 2


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Közlemények

Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies