CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Miért gyõzhetett Hajdu a XV. kerületben?
Dátum: 2014. October 17. Friday, 16:01 Szerző: akac

Belföld

Mint nemzeti radikális soha nem a pártállás, vagy a vallási, etnikai hovatartozás határozta meg egyes emberekrõl alkotott véleményemet, hanem annak embersége, magyarsága.  Ismertem nemzeti érzelmû és igaz baloldali kommunistát a kerületünkben Csaba Elemér személyében, így tisztelettel emlékezem meg róla. A tisztesség az emberség és a haza iránti elkötelezettség nem etnikai és párthovatartozás kérdése, hanem jellembeli adottság.Hajdu László pont olyan közéleti személyiség, aki képes túllépni párt hovatartozásán, hogy a kerületét szolgálja. Hajdu 1996 –ban idõközi polgármester választás során lett megválasztva és 2010-ig töltötte be a polgármesteri tisztséget. Az MSZP-n belüli személyi viták következtében a Fideszes László Tamásnak sikerült 2010-bena a polgármesteri székbe ülnie.

Hajdu László empatikus polgármesterként, szívén viselete a kerület polgárainak a sorsát, nem szállt fejébe a dicsõség, végig embertudott maradni, egy volt közölünk. Döntéseiben nem volt tetten érhetõ az önérdek, vagy a korrupció, az ésszerûség és a kerület érdekei határozták meg munkásságát.

Hajdu visszatérését fõleg az elõzõ polgármester László Tamás nem éppen pozitív tevékenysége alapozta meg. László Tamás, mint emberileg, mint szakmailag ellentéte volt Hajdunak. Csak egy példát említenék László Tamás empatikus alkatát illetõen. Két évvel ezelõtt a szomszédságunkban leégett egy roma család háza. Az oltás vége felé érkezett a helyszínre a polgármester, aki sorban kezet fogott az ott lévõ tûzoltókkal és másokkal, de a cigány családfõ felé nyújtott kezét látványosan elkerülte és csak annyit mondott neki: Magával nincs dolgom.

László Tamás építészként sok olyan beruházást kezdeményezett, amely látvány jelleggel bírt, és nem az ésszerûség jellemezte. Ilyen volt az ’56-os kopjafa lecserélése egy betonförmedvényre, ami méltó társa lehetne a Gyurcsányféle vaskefének.  Egy szó, mint száz László Tamás leszerepelt, mint polgármester és ez visszaütött a Fidesz-KDNP jelöltre.

Szeretném világossá tenni, a XV. kerületben nagyon sokan Hajdu Lászlóra szavaztak és nem a DK-ra, mint ahogy én is, mert embert választottunk és nem pártot, ahogy fõpolgármester esetében Tarlós Istvánt.

Nem tudom megérteni a Fideszt, miért obstruálják a XV. kerület polgárainak döntését? Nem tartanak attól, hogy egy megismételt választás során még nagyobb vereséget szenvednek el?


Takács András

rákospalotai polgár


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Belföld
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Belföld:

Apajpusztai Közlemény


  Hír értékelése
Értékelés: 4
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies