CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Seggnyalók viadala
Dátum: 2015. March 03. Tuesday, 19:13 Szerző: akac

Jegyzet


A megszokottnál is undorítóbb az a seggnyalás, amit a balliberális politikusaink folytatnak a "nagytestvér", az USA és az EU bürokraták jóindulatáért, a vazallusi státuszuk megtartásáért. Ha egy kicsit tanultak volna a történelembõl, akkor tudhatnák, hogy a nyugat soha nem volt a barátunk, honvédõ küzdelmeinkben mindig elárultak, magunkra hagytak.  Semmi okunk nincs, hogy bízzunk bennük. Persze ez csak akkor lenne szempont a részükrõl, ha az ország érdekeit tartanák legfõbb szempontnak. és nem a személyes és hatalmi érdekeiket.



A balliberális pártocskáink egymást túllicitálva veszik át a nyugati sajtó hazugságait, és politikai haszonszerzésbõl tücsköt-bogarat mondanak Orbánról.

 

Nem vitatom, hogy az Orbán-kormány belpolitikai, adó és nemzetgazdasági döntéseiben vannak vitatható pontok, de a mostani külpolitikája – a keleti nyitás – ésszerû és racionális, ami nem alárendeltséget jelent Oroszország felé, hanem partnerséget, ami nem mondható el az EU és Amerika vonatkozásában.

Az, hogy a nyugati sajtó ordenáré módon támadja Putyint, hazugságok tömkelegével bombázza a hírolvasó embereket, az azt mutatja, hogy Putyin veszélyes a világuralomra törekvõ gyarmatosító politikai és gazdasági erõk számára.  Putyin elvi és ideológiai alapon nyíltan kritizálja a nyugat álságos politikáját, miközben a nemzetállamok számára utat mutat.

 

Ha a két nagyhatalom USA és Oroszország elsõ embere között kéne választanom, akkor Putyin lenne a nyerõ, mivel politikája, karizmája hitelesebbé teszi, mint Obamát.

 

Nem beszélve arról, hogy Amerika kezd egyre utálatosabbá válni a békeszeretõ népek között.

 

2014. 03.03.

Takács András


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Jegyzet
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Jegyzet:

Csurka István: Tudatmódosítók


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies