CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

István lenne a KIRÁLY?
Dátum: 2015. August 20. Thursday, 11:02 Szerző: akac

Jegyzet
A mostani Király-dombi elõadást csak a tévén keresztül tudtam megnézni. Remek volt! A rendezéstõl a teljes szereplõgárdáig mindenki remekelt. Színészi és énekesi minõségben kiemelném Varga Miklóst, Feke Pált, Keresztes Ildikót és Radics Gigit. Minden tiszteletem a közönségé, hogy az esõ ellenére kitartottak.  A zenén és a mondanivalón volt a hangsúly.István vagy Koppány? Kuruc vagy labanc? Integrálódni vagy bezárkózni? Kozmopolita vagy nemzeti? Örök kérdés? Örök vita és ellenségeskedés, ami kettészakítja a nemzetet. A mai napig ennek isszuk a levét. Hiszem, hogy van harmadik út! Teleki Pál mondta: „Merjünk magyarok, lenni” Sajnos az a meglátásom, hogy a mai balliberális oldal elfejt magyar elenni, nem képes az ország, a nemzet érdekét a személyes hatalmi érdekei elé tenni, örök vazallussá degenerálódott. Míg a nemzeti oldal egy része fellegjáró, múltba révedõ, a politikát elutasító és sült galambot váró.

Nem tudom, hogy rendezõi szándék vagy az én képzeletem szüleménye, de a történelmi ténytõl eltérõen elképzelhetõnek tartottam volna egy olyan befejezést, hogy Koppányt nem felnégyelik, hanem a hatalom részévé teszik. Álom, édes álom.

Miért kell meggyilkolni a másik úton járókat, ha valóban a nemzet iránti szeretet és felelõsség irányítja lépteinket?  A történelemben nincs kizárólagosság! Mindig van másik és jobb megoldás. 

 

TA


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Jegyzet
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Jegyzet:

Csurka István: Tudatmódosítók


  Hír értékelése
Értékelés: 0
Szavazat: 0

Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies