CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Lengyel Károly: A TÜRELEM, MINT HIÁNYCIKK
Dátum: 2016. January 08. Friday, 12:35 Szerző: akac

Jegyzet Válasz Sayfo Omarnak
Mandíner ide vagy oda, a fejtegetés jogos és megalapozott.

Annyi maradt ki belõle, hogy Európa egyetlen éjszaka a forradalom szélére sodródott. El fogják kergeti liberális, agymosott, agyatlanná gágogott állítólagos vezetõiket, csak aztán fordulnak az idegenek ellen. De akkor nagyon.Nem lesz menekvés, mert Európa fehér fajú õshonos többségének elege van a 'no go' zónákból, a párhuzamos társadalommá engedett betolakodókból. Nincs tovább, bárki bármit mond errõl.

Igenis állítom, sok százmillió többségi keresztény emberrel együtt, hogy a kontinensfoglalókat már a belépési helyeken tûzparanccsal kell várni.
Igenis állítom, hogy az, amit a liberális csõcselék mûvelt az öreg kontinenssel, annak népirtó célja volt. Tehát ezt az eszmerendszert egyszer és mindenkorra számûzni szükséges kivétel nélkül minden vezetõi posztról. Ennek az eszmerendszernek a követõi és/vagy támogatói az utcaseprõknél se lehessenek csoportvezetõk se!

Az európai uniót azonnal fel kell oszlatni és egy szabadon létrehozott, nemzetek Európáját kell megszervezni - közös önvédelemre, tisztességes kapcsolatokra alapozva az élet minden területén.

Ez háború. Nem is akármilyen. Ebben a háborúban mindenkor és mindenhol bármilyen eszköz megengedett azok ellen, akik felforgatták és tönkre tették ezt a földrészt. Ezek a liberális szájtépõk, és a betolakodók. De legfõképpen azok a génhulladékok, akik ezt a folyamatot pénzzel, kapcsolatokkal és fegyverrel támogatták és támogatják még most is. Õk is a történelem süllyesztõjében vannak, csak még nem értik. Nekik sem kegyelmez a sok százmilliós Európa. Mert ezek egy elenyészõ, marginális törpeség, akik otthon vannak mindenhol, és üzletelnek bárkivel, akibõl egy fillér hasznot is remélnek. Leginkább az általuk kierõszakolt kamatos kamat bankrendszerén keresztül, meg a szintén az õ tulajdonukban volt állítólagos hitelminõsítõ csõcselék.

Hamarosan eljön az idõ, amikor mindez bekövetkezik. A kölni dóm hatalmas tornya mindezt szomorúan szemléli. S nem fognak a harangjai megszólalni a tengernyi kín láttán.
Hanem a harangok inkább még egyszer szólnak majd éjfélkor, mint egykor Nándorfehérvárért délben.

Európa eddig félt, de most sebzett és dühös. Ezek a sebek nem fognak begyógyulni, amíg egyetlen idegen van a földünkön. De mindenki emlékezni fog az éjféli harangok nyomán Európa ébredésére. A végsõ ébredésre.

Kár is tovább részletezni, elemezni az esetet. Ami történt, megtörtént. A következményei borzalmasok lesznek. Senkiben nem lesz szánalom, csak megvetés és a legteljesebb brutalitás, amikor ezek a folyamtok beindulnak.

A kegyelmes Isten irgalmazzon nektek!
Mert itt nektek eztán nem jár belõle!
Menjetek haza, amíg nem késõ! Vegyétek meg az úti felszerelést, élelmet, ivóvizet, és induljatok minél elõbb!
Hátra se nézzetek, mintha soha nem is jártatok volna nálunk!

2016.01.07.
Lengyel Károly


 

http://mandiner.hu/cikk/20160105_sayfo_omar_a_kolni_dom_mellett_zavargo_araboknak 


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Jegyzet
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Jegyzet:

Csurka István: Tudatmódosítók


  Hír értékelése
Értékelés: 3
Szavazat: 1


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies