CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Hasznos tragédiák I.
Dátum: 2016. January 25. Monday, 22:46 Szerző: akac

Tények és dokumentumok

Három „érdekes” (történelmi) esemény, mindegyik az Egyesült Államokhoz kötődik, mindegyik tragikus volt (amerikai veszteségekkel), de mindegyik hasznára vált az USA’-nak.

Mindenféle egybeesés (párhuzam) csak koholmány, mondhatnánk, de az alábbi szövegek szó szerint, vagy lényegileg a Wikipédia lapjairól származnak.

Tehát 3 tragédia történt, összesen 8893 halottal, ami alapjaiban változtatta meg a világunkat, a világ kárára, s valakik hasznára.

Összeállította:

/V. Zs./
 

Az ikertornyok esete

2001. szeptember 11.

Halottak száma:

-          ikertornyok: 2485 fő,

-          Pentagon: 125 fő,

-          a repülőgépeknél: 266 fő,

-          összesen: 2976 fő

forrás: Független Újságírók Szövetsége

Ha csak fele igaz, már megdöbbentő…

Egyes vélemények szerint a 2001. szeptember 11-i terrortámadás alkalmával a WTC tornyokat szándékosan robbantották fel és a repülőgépeket csak ürügyként használták, hogy Bush elnöknek legyen indoka egy világot rengető változásra. Ezen következtetésre számtalan bizonyítékot sorolnak fel:

2001-ben a Dél-afrikai Köztársaságban „harmadik világbeli” országokkal folytatott tárgyalások az arab világ, valamint a fejlődő országok javára billentették a világ közvéleményét az USA-Izrael kettőssel szemben. Ilyenkor jól jön egy kis terrortámadás.

(A dőlt, aláhúzott rész tőlem származó megjegyzés.)

A filmfelvételek

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben.. A CNN olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élőben közvetítette. Később bemutattak egy felvételt az első becsapódásról, melyet VÉLETLENÜL egy amatőr készített. Állítólag hallotta a közeledő gép hangját és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont azon a ponton csapódik be az első gép ahova a kamera néz.

A szokatlanul üres repülőgépek

Járat AA 077: 289 hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011: 351 hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)
Járat UA 175: 351 hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093: 289 hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines (UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert nem engedhetik meg maguknak félig üres gépek üzemeltetését. Főleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (Keleti parttól Kaliforniáig). Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-ig üres. Aznap azonban 4 gép is felszállt egyszerre, ilyen kevés utassal!

A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal, ám relatív kevés utassal, de nem emberségből hanem azért, hogy az utasok nehogy lefegyverezzék az elkövetőket Ez valós veszély volt és be is következett a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek s ezáltal a gép idő előtt le is zuhant.

Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülők hosszú távú járatként, kevés utassal induljanak annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?

A merényletek időzítése

A terroristák nagyon pontosan tervezik meg merényleteiket és azok időpontját. A WTC tornyokban egy átlagos napon több mint 50.000 ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetők, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára nem 9 óra előtt hajtottak volna végre, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsőbb vezetők sincsenek a helyükön Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, ám a számok gyorsan csökkentek. A valós áldozatok száma 1200 személy TORNYONKÉNT.

Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak

Egy terrortámadásnál az elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvánítja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket. Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el. A szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett. A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni. Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót hagytak a bostoni repülőtér mellett melyben a Korán egy példánya volt valamint egy arab nyelvű repülési útmutató, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza. Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

Bush reakciói

Amikor Bush elnököt egy interjúban arról kérdezték, hogyan érezte magát, amikor a merényletekről hallott, azt mondta először úgy gondolta, hogy ez egy szörnyű ‘baleset’ volt amit egy ‘borzasztó rossz pilóta ‘ okozott. Holott köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben. Az elnöknek ez a személyes magyarázata tehát kissé valószerűtlen. A két becsapódás között Bush elnököt fogadták egy iskolában, ahol egy gyerekcsoport állattörténeteket olvasott fel neki. Kis idő után kapta a hírt, hogy egy második gép is belerepült a másik WTC toronyba. Bush fél órával később már nyilvánosan kijelentette, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetőket, hanem az őket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegette. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem állt senki rendelkezésére az elkövetőket illetően, Bush mégis túl gyorsan tett világpolitikai méretű kijelentéseket..

Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldről koordinálni

1 órán belül 4 nagy-hatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magas szintű komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldről létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellet játszani s mindezt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást. Ez gyakorlatilag ma már lehetetlen.

Körözött terroristák nevei az utaslistán

Pár nappal a támadások után nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosítottak köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!? Többet közülük köröztek és senki nem vett észre semmit…

 

Mindkét torony váratlan összeomlása

A két torony összeomlását hivatalosan azzal magyarázzák, hogy azok az emeletek, amikbe a gépek becsapódtak, rázuhantak az alattuk lévő emeletekre és ezek tömege okozta a torony összedőlését. Ez a magyarázat nem indokolja, hogy miért zuhant össze alapokig mindkét épület. Erre azt mondják, hogy a felrobbanó kerozintankok megolvasztották az emeleteket tartó acélhornyokat. Ez az acélszerkezet 1300°C-tól olvad meg. Szénhidrogének, mint a kerozin, égés közben maximum 800°C-t érnek el, ezt is optimális égéskörülmények között, azonban egy acél és azbeszt közeg nem nevezhető optimális közegnek. A tűzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba mert meg voltak arról győződve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben. Azóta bebizonyosodott, hogy az első tűzoltócsapatok a 78. emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak.

Egyikőjük sem tudósított 1300°C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekről sem amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek.

Pár perccel később a torony leomlott! Több túlélő, akik ki tudtak menekülni az épületekből, egymástól függetlenül, élő TV interjúkban számoltak be robbanásokról. Több tűzoltó is hallotta a robbanásokat. A tornyok precízen zuhantak önmagukra csak port és romokat hagyva. Robbantási szakértők szerint a romok helyzetét látva az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva még mielőtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították.

 A biztonsági rendszer ‘hihetetlen’ meghibásodása a Pentagonnál

8.45-kor csapódott az első gép a WTC első tornyába, 9.03-kor a második 9.30-kor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis, 9.47-kor, a világ LEGJOBBAN BIZTOSÍTOTT épületébe, a Pentagonba, melynek saját radar- és rakétarendszere van, belezuhant egy repülőgép… A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul. A gép már egy órája letért az első légifolyosóról, és akkor már az egész országban a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve. A Pentagonról készült fotókon jól látszik a relatív szűk becsapódási lyuk, holott egy Boeing szárnyfesztávolsága annak kb. a háromszorosa.

Máig vita tárgya, hogy találtak-e repülőgéproncsokat a helyszínen. Tényleg egy repülőgép csapódott be a Pentagonba? Vagy esetleg itt is bombákat használtak? Ez megmagyarázná, hogy miért nem látta SENKI a repülőgépet.

A Bin Laden ‘beismerő’ videó

2001 decemberében hirtelen előkerült egy videofelvétel, amit állítólag US-csapatok véletlenül Jalalabad-ban találtak. Egy afgán város poros romjai között az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban, amerre járnak minden videokazettát megnéznek? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltűnt nekik? Esetleg angol nyelvű? Vagy a kazettának egészen más a története?

Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelő időben került elő, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengőben volt, s így a világ közvéleménye megint felrázódott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévő hangok is igen rosszul hallhatóak. A döntő mondatok elhangzásakor Bin Laden arca nem is látszik a sötétben Bin Laden ismerői szerint nem az ő hangja és beszédstílusa hallható a felvételen. Nagyon valószínűtlen, hogy Bin Laden (aki tagadja, hogy a felvételen ő van) egy videokamera előtt hencegne a merényletekről illetve, hogy menekülő Al-Quaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék magukkal vinni! Amit állítólag Bin Laden a videón mond az gyakorlatilag lehetetlen: mégpedig, hogy a merényleteket ő és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja! Ennek ellenére, előzetes ismeretek nélkül mégis képesek voltak 2 gépet mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, illetve 1 géppel rázuhanni a Pentagonra!

Előrelátó pénzügyletek

2001. július 26-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. Ez nagyon előnyös kondíciókkal sikerült neki. Az ingatlan spekuláns Larry Silverstein azonnal 3,55 milliárd dollárra biztosította a WTC komplexumot. 48 nappal a bérleti jogi szerződés megkötése után a WTC-ből nem maradt más, mint egy hegy ócskavas és törmelék.

Haszon a tőzsdén

Magas rangú amerikai személyiségek a kormány és a CIA köreiből, röviddel szeptember 11. előtt eladták a légitársaságokban lévő részvénycsomagjaikat. Hivatalosan azt közölték, hogy az eladásokat követik, de semmi nem történt és az ügyet többet fel sem említették a médiában.

A történelem ismétli önmagát

Ugyan ki emlékszik még az Öbölháború előzményeire, ami 1991. január 17-én, a Sivatagi Vihar (Desert Storm) hadművelettel vette kezdetét? Saddam Husszein az Egyesült Államok által szállított biológiai és vegyi fegyverekkel vívott 1980-1988 között brutális háborút, akkori fő ellensége Irán ellen. Ideggázzal bombáztatta Irak északi részét. Az USA, aki akkoriban olyan embereket támogatott, mint Milosevics és Bin Laden, nem tiltakozott a bombázások miatt. Saddam továbbra is az USA kegyeit élvezte. Ez a helyzet akkor változott, amikor 1990 augusztusában az iraki invázió megkezdődött Kuvait ellen. Hirtelen Szaddam Husszein lett a gonosz maga. Bush (senior) elnök azonnali katonai intervenciót követelt Kuvaitban és Irakban.

1990. szeptember 11-én beszédet tartott, melyben először beszélt a nyilvánosság előtt az Új világrendről (new world order). Amikor 1990 októberében egy 15 éves kuvaiti kislányt az amerikai kongresszus emberjogi bizottságán meghallgattak, az amerikai lakosság háborús kedve egy csapásra fellángolt. A kislány, ‘Nayirah’ arról tudósított, hogy egy kuvaiti kórházban, ahol önkéntes szolgálatot teljesített, látta, ahogy iraki katonák kuvaiti csecsemőket kiszedtek az inkubátorokból, és a földre dobták őket. Bush (sen.) elnök gyakran ismételte ezt a történetet kiemelve, hogy 312 gyerek esett így áldozatául az iraki brutalitásnak. Röviddel később ismertté vált, hogy engedélyezték a kislánynak is hamis néven valótlanságok kijelentését a kongresszus előtt majd ‘Nayirah’- ról kiderült, hogy a kuvaiti nagykövet lánya.

Ez egy azóta már történelmileg is bizonyított hazugsága az USA-hatalomnak, hogy egy számára fontos háborúhoz hozzájusson a CNN támogatásával. Ez az oka annak, hogy szinte SENKI nem tudja mekkora mészárlást végeztek az amerikai erők Irakban. 250.000-en haltak meg a támadások alatt, melyből minimum 150.000 a civil, gyerekek, nők. Fegyvertelen, menekülő embereket mészároltak le tömegesen a levegőből A korábbi US védelmi miniszter Ramsey Clark vádiratot nyújtott be Bush (sen.) elnök ellen háborús bűntett címén, de a vádpontokat elejtették és a médiában is elhallgatták az ügyet. Aki ilyesmire képes, az mindenre képes! Az öbölháború főszereplői a jelenlegi amerikai elnök apja, valamint az akkori védelmi miniszter Richard Cheney voltak, aki később az USA alelnöke lett!
 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Tények és dokumentumok
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Tények és dokumentumok:

Mónus Áron feljelentette hazaárulás és további nyolc b?ntett vádjával Gyurcsányt


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies