CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

A lájtosodó Jobbik
Dátum: 2016. April 21. Thursday, 23:10 Szerző: akac

Belföld

A hír:


"Ma megtörtént az, amit sosem gondoltam volna a Jobbik háza táján. Vona megparancsolta, élve a vétójogával, Novák Elődnek, Apáti Istvánnak, Szávay Istvánnak, hogy ne induljanak az alelnökjelölt-választáson, …és megkérte Hegedűsnét, hogy ő sem induljon! Megtörtént a hídépítés… vágóhíd a radikálisoknak" – írta Facebook-oldalán tegnap este Szlávik Viktor, a Jobbik korábbi bátonyterenyei képviselőjelöltje, akinek bejegyzését azóta több tucat párttársa megosztotta.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/157821/------------

PÁRTESZTIKÁCIÓ


Érthetetlen! Egyik oldalról népszerű alelnökök letiltása, a másik nyilatkozatban a politikai kivagyiság sikamlós megnyilatkozása.
Mi ez, ha nem politikai öngyilkosság. Ha a jobbik valóban egy radikális párt, tessék, tegye dolgát.

Gyenge kitérő: Radikális = radix, vagyis a rádiusz kezdőpontjába, középre helyez egy témát, amit fontosnak vél, vagy az megegyezik a többség véleményével.

És itt nem a többség véleménye számít, hanem egy pártelnök vétója. A középre húzással a jobbik kiírhatja magát a közéletből.

Ha már ránk hazudták ezt a fajta démonkráciát, el kell fogadni, hogy a magyarok nagy részének nem tetszik valami ebben a rendszerben. Ha egy párt elkezd valami sikereset, miért szakítja félbe? És éppen akkor, amikor gyakorlatilag már most dúl a 2018-as választási kampány?

Nincs annyi szar a világon, amennyit a magyar politikusok ne volnának képesek sikeresen egymásra vakolni! Jó vastagon, hogy sokáig megélje a nagyérdemű választóközönség. Akár a cirkuszban, amikor szegény elefánt már nem tudja tovább tartóztatni magát, és minden tanult illem ellenére a porondra piszkít. Ugye milyen büdös? Akár a politika!

Nem számít már semmi, csak a tűz közelében maradni. Nem számít semmi. Sajátjait emészti az ellenzék? Miféle érdekeknek engednek? Miféle elvárásoknak engednek?
Maszoposok, narancsosok leszerepeltek, jöhet az új?

Néhány évvel ezelőtt a budapesti Alkotmány utcában azt mondtam a fiamnak, hogy figyelj, mert most születik a vezér. Ma azt mondom nem csak a fiamnak, hogy figyeljetek, mert most tűnik el a közéletből, akit vezérnek véltünk.
Tévedtünk. Súlyosan tévedtünk!

Ez a magyar politika? Akkor köszönöm, nem kérek belőle, mert számomra ez egy elvtelen rendszer minden komcsi trükkjének százaival, minden liberális gyökerű és átvedlett tömörülésével. Ezt elmondhatjuk az összes önmagát politikai elitnek hazudó résztvevőről. A Deákné, meg az ő vászna!

A vándor az útszélen meglátott egy gennyes sebeivel a porban fekvő koldust, akinek a sebeit ellepték a rovarok. Megszánta, megállt mellette, s mert mást nem tehetett érte, elhessegette a sebekről a rovarokat. "Hagyd, csak éhesebbek jönnek!" - mondta megadón a koldus.

Most ki éhes ennyire? Kinek az érdeke, hogy nem csupán új vérszívókat lásson ez a sokat szenvedett koldussá alázott nemzet, de még reményt se hagynak neki a megújulásra, a szebb jövőre?

Ne mondja senki, hogy ez volna a szebb jövő! Ez nem az! Ez netto hatalmi játszma, semmi több.

2016. április 21.

Lengyel Károly


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Belföld
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Belföld:

Apajpusztai Közlemény


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 1


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies