CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

Megalakult a Magyarországért Választási Koalíció
Dátum: 2016. December 19. Monday, 10:45 Szerző: akac

Belföld

Alapítólevél

Mi, alapító szervezetek összefogva és egymás mellé állva elhatároztuk, hogy a 2018-as országgyűlési választásokra létrehozzuk a Magyarországért Választási Koalíciónkat, szervezeteink önállóságának megtartásával, céljaink és megoldási javaslataink összehangolásával.
Azt szeretnénk elérni, hogy 2018-ban választókerületenként a leginkább köztiszteletben álló, és a képviselői feladatra a legalkalmasabb nemzeti elkötelezettségű jelöltre szavazhassanak a választópolgárok, hogy a politikában magukat már lejáratott pártok jelöltjeivel szemben nyerhessenek, bejuthassanak az országgyűlésbe, - és sikerre vihessék az IGAZSÁGOS Magyarország közösen kialakított programját.

Megítélésünk szerint Magyarország a patriotizmus és a globalizmus küzdőterévé vált. Mi a nemzetállamok Európájában hiszünk, és elutasítjuk a világuralomra törő tőkés társaságok gazdasági és politikai gyarmatosítását, - de kimondottan támogatjuk a nemzetek közös érdekek és értékek mentén kialakuló együttműködését, tiszteletben tartva egymás kulturális hagyományait, társadalmi berendezkedését.

Hazánk a rendszerváltásnak nevezett társadalmi, politikai és gazdasági folyamatokkal jelentős hátrányokat szenvedett el. A globális pénzhatalom terjedő uralma nálunk is társadalmi, kulturális és értékrendbeli, erkölcsi válságot hozott létre. Közéletünk elsilányult.

Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi politikai, gazdasági és társadalmi folyamatokat felül kell vizsgálni és új alapokra kell helyezni, ahol a közélet, a politika nem fokozza tovább a nemzet megosztását, hanem a nemzet egységét és felemelkedését segíti létrejönni, - hogy végre jó legyen magyarnak lenni.

Mi nem négyéves ciklusban gondolkodunk, hanem a megerősödő, a jövőben is magyarnak maradó Magyarország alapjait kívánjuk lefektetni. A nemzet számára olyan jövőt akarunk, ahol utódaink majd jól érzik magukat és büszkén vallhatják magukat magyarnak.

Feladatunknak tartjuk a mai kor értékeit összekapcsolni történelmi, kulturális, társadalmi hagyományainkkal és a magyarságot ezer éven át is megőrizni és fejlődni képes alkotmányos állameszményünkkel.

Programunkat rövid, közép és hosszú távú feladatokban fogalmazzuk meg, amelyek megvalósítási ideje a körülmények és a választói akarat függvényében változó.

Minket az élet tett politikussá, azok a megélt problémák és tapasztalatok, amelyeket civil szervezeti szinten nem lehetett és nem lehet megoldani, - ezért kell a mai politikai lehetőségeket felhasználnunk.

Választási Szövetségünk nyitott, minden olyan párt, szervezet és személy felé, kik elfogadják alapértékeinket, és készek tevőlegesen részt venni az Igazságos Magyarország létrehozásában.

Kölcsey Ferenc örökérvényű szavai vezérelnek minket:  „Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak hagyd örökül ha kihunysz: A hazaminden előtt.”

Budapest, 2016. december 18.

 E-mail: magyarorszagert.vk.2018@gmali.com 

Alapító szervezetek:

Egységes Magyar Nemzeti Néppárt,

 Korona Gazdatanács,

 Magyar Autonóm Néppárt,

Magyarországi Nemzeti Demokratikus Jóléti Igazság Párt,

Összefogás Magyarországért Párt,

Szentkorona Csoport.

 

Videók:

Megszületett a ,,Magyarországért Választási Koalíció “

http://huntv.info/tv/megszuletett-a-magyarorszagert-valasztasi-koalicio/

https://www.youtube.com/watch?v=GIM2yJGe4Ag&t=2s

 

Magyarországért Választási Koalíció szervezeteinek bemutatkozása

http://huntv.info/tv/koalicios-allasfoglalasok/

https://www.youtube.com/watch?v=Gkg_dDkTy_A&t=2427s


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Belföld
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Belföld:

Apajpusztai Közlemény


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 4


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies