CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

UNIÓ, UNIÓ, TE CSODÁS! (3. RÉSZ) – ELMEÁLLAPOT ELEMZÉS
Dátum: 2017. January 09. Monday, 19:35 Szerző: akac

Publicisztika


Mottó: Quem Deus perdere vult, dementat prius
(Publilius Syrus; Ovidius; Szophoklész; Euripidész és valószínűleg még sokan mások.
Ősrégi közmondás, de máig időszerű: Akit az Isten meg akar büntetni, előbb elveszi az eszét.)

Nem tudom, hogy a hazai sajtóban megjelent-e a hír, hogy a norvégok 50 törvénytelen (újbeszélül: illegális) bevándorlót (újbeszélül: migránst) visszatoloncoltak Oroszországba. A szegény, pénztelen menekültek ezután mi mást is tudtak volna csinálni, mint az első alkalommal egy murmanszki éjszakai mulatóban keresni vigasztalódást, ahol aztán a már idézett dervis felhívásának eleget téve, elkezdték fogdosni a nőket.

Miért is ne? Németországban működött, Svédországban, Norvégiában is működött a dolog, a dervis is megadta az irányelvet, tehát szerencse fel! De Murmanszkban másként alakultak a dolgok, mint Németországban és Norvégiában: ott még van sorozott hadsereg, méghozzá elég kemény, a melegfelvonulás és a buzipropaganda pedig tilos, tehát ott még nem sikerült szellemileg és lelkileg ivartalanítani az ifjúságot. A lényeg az, hogy az ott tartózkodó orosz fiatalok udvarias, de határozott fellépésének a következtében mintegy

Az Európai Unió korszerű férfitípusaAz Európai Unió korszerű férfitípusa

harminc bevándorló kórházba került, a többieknek pedig a rendőrség adott szállást némi gumibotos testápolást követően.
Állítólag azóta nagyon megerősödött bennük az elhagyott haza mielőbbi viszontlátása iránti vágy. Azt nem tudom, osztják-e még a dervis véleményét az európai férfiakról. Érdekes mellékkörülmény, hogy egyetlen orosz férfit sem tartóztattak le. Nyilván xenofóbok és rasszisták az orosz rendőrök – mondják liberális jogvédőék.

Erről eszembe jutott egy hazai eset. Sok évvel ezelőtt történt, de akkor is Pintér volt a rendőrminiszter, hogy két civil ruhás, nyilván nem „hivatalos” kinézésű rendőr (bár sokszor még az egyenruhásokat is alig lehet megkülönböztetni a rosszul öltözött civilekről) az utcán, az osztálya előtt kekeckedett egy tanárnővel. Az újságok nem közöltek semmit az eset részleteiről, csak azt, hogy a tanárnő – nyilván nem ok nélkül – pofon teremtette az egyiket. Következmény: a két rendőrállat a tanulók előtt a földre teperte a tanárnőt, megbilincselte és elhurcolta. Mondja Pintér, mi más célja volt ennek, mint rémületkeltés a gyerekekben, újbeszélül terrorizálás? Hadd lássák, hogy a hatalom képviselői szóval és tettel egyaránt büntetlenül megalázhatják a tanárukat. Ez Ön szerint nem volt „aránytalan reakció”? (Úgy tudom, valahogy így mondják ezt a jogvédők, ha valaki az otthonát meri hatékonyan védeni a betörőktől.) Ami engem elképesztett, hogy a rendőrminiszter helyesnek tartotta az eljárásukat. Igen, valóban helyes volt, ha a rendőrség nem „véd és szolgál”, hanem terrorizál. De még ilyen körülmények között is azt üzenem Pintérnek, hogy lehet ezt a két senkiházit élrendőrnek minősíteni egy sajátos, liberális, vagy „újeurópai” értékrend alapján, de klasszikus értelemben vett férfinak semmiképp sem. Az ilyenek már az uniós férfimodellnek, az önuralmat legfeljebb hírből ismerő,  szellemileg, lelkileg ivartalanított, férfinak csak a kromoszóma összetétel alapján minősíthető „dzsenderember” képviselői. Képzelem, hogy micsoda mindenhatósági érzés tölthette el ezeket a szerencsétlen imágó-férfiakat a megszeppent fiatalok láttán, és micsoda elégtételt érezhettek ők, akiknek mindig vigyázzállásban kell beszélniük a parancsnokukkal.

orosz_ferfitipusAz orosz, „hagyományos” férfitípus     

Most végre ország-világ láthatta, hogy kik is ők tulajdonképpen. A családban is az effélék erőszakoskodnak, mert számukra az erőszak jelenti a férfiasságot. Nem tartom kizártnak, hogy jókat röhögtek volna Kölnben a menekülő nők látványán.

Álmodban „Tűzoltó leszel, katona, vadakat terelő juhász” – próbálta meg „indoktrinálni”, azaz tudatilag megfertőzni József Attila a hagyományos férfimodellel a kis Balázst. Vajon ma milyen polkorrekt álomról beszélhetne a költő, anélkül, hogy a pártállam idején még „néphez hű, haladó”, mára már liberálissá vedlett értelmiség egyhangúan elhatárolódna tőle? Talán arról, hogy biszekszuális transzdzsenderként fogod megvalósítani önmagad? Esetleg: „Nagyleány leszel s műmama, aludj el szépen, kis Balázs!” Miért ne? Hiszen te fogod megválasztani a „társadalmi nemedet”.

– Hát nem dementia?

D. M.

Folytatjuk…


 
  Kapcsolódó linkek
· Több hír: Publicisztika
· Több hír: akac


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Publicisztika:

Ludanyi Horváth Attila: ÉBRESZTŐ, ÉLETREVALÓK!


  Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 1


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


  Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies