CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

SZMM: Belföld

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Hogyan tovább Magyarország
Belföld
Takács András felvezetője


Tematikus politikai műsor.

Szerkesztő, műsorvezető: Takács András

Email: hogyan.tovabb.magyarorszag@gmail.com Üzenet: 06209/714-600


YOUTUBE.COM

Szerkesztő: akac Dátum: 2017. February 25. Saturday, 13:32 (121 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

Az ELTE elindítja a világ legnagyobb áltudományának mesterszakát
Belföld Az MTA bevezeti a Gender Studies magyarosított változatát szeptembertől" annak érdekében, hogy betöltse azt az elképesztő tudástőkében jelentkező hiányt, amely ma Magyarország fejlődésének elvitathatatlan eleme lehetne a harmadik, azaz semleges nemű WC-k bevezetése kapcsán. Vagy nem?

Szerkesztő: akac Dátum: 2017. February 17. Friday, 17:12 (148 olvasás)
(Tovább... | 5439 betű van még | Értékelés: 3)

Dr. Grespik László eltávozott közülünk.
Belföld

Egy szelíd harcossal kevesebben lettünk. 

Grespik László az igaz magyarok mennybéli otthonába költözött. 

Biztosak lehetünk abban, hogy ott is a magyarság igazáért fog lobbizni az Úrnál, hogy az Ő országa Európa egén ismét a szabadság, az igazság és a hazaszeretet ragyogó csillaga ként mutassa az utat mindazoknak, akik hisznek, a szeret építő és megtisztító erében.

Egy nemzet együtt gyászol Grespik László családjával.

Takács András


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. December 28. Wednesday, 10:07 (132 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 1)

Megalakult a Magyarországért Választási Koalíció
Belföld

Alapítólevél

Mi, alapító szervezetek összefogva és egymás mellé állva elhatároztuk, hogy a 2018-as országgyűlési választásokra létrehozzuk a Magyarországért Választási Koalíciónkat, szervezeteink önállóságának megtartásával, céljaink és megoldási javaslataink összehangolásával.Szerkesztő: akac Dátum: 2016. December 19. Monday, 10:45 (153 olvasás)
(Tovább... | 6297 betű van még | Értékelés: 5)

Üzenet Brüsszelnek
Belföld


Nemet mondtunk Bécsnek.

Nemet mondtunk Moszkvának.

Most Brüsszelnek üzenjük: NEM!

 

Összefogás Magyarországért Párt


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. September 30. Friday, 21:06 (243 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

Most jó magyarnak lenni!
Belföld Most jó magyarnak lenni! 


Köszönjük FIÚK!
... A futball-tematika körüli rugózás csupán elterelő hadművelet, hagyja ledegradálódni azt, ami igazán fontos, ami igazán nagy jelentőséggel bír egy egész nemzet életében, amire tényleg oda kellene figyelni mindenkinek, ez pedig a nemzeti katarzis! Itt olyan nem lehetséges! Miért nem? Mert nincsen engedélyezve, hiszen betiltották! Minden áron, bármi áron meg kell akadályozni ezt a Nemzetet abban, hogy újra magára találjon! ...

Szerkesztő: akac Dátum: 2016. June 19. Sunday, 12:32 (379 olvasás)
(Tovább... | 14216 betű van még | Értékelés: 5)

Wellmann szindróma
Belföld

A mellékleten csatolt 2016. április 11-én kelt levelet dr. Wellmann György, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője írta a Bankszövetség számára. A levél tartalma szerint dr. Wellmann György, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője, a Bankszövetség által hozzá korábban intézett levélre azt válaszolta, hogy a Bankszövetség levelében jelzett probléma valóságával egyetértsajnálatát fejezi ki, hogy a levélben idézett Pfv. I. 21156/2015. számú felülvizsgálati eljárásban meghozott döntés megszülethetett, amely szerinte ellentétes a 6/2013. PJE tartalmával, s ő maga ezt a döntést nem tartja irányadónak, egyúttal azon tanács, amely meghozta ezt a döntést, a jövőben „igazodni fog” a jogegységi határozathoz és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz. Az ítéletet intézkedésére már nem szerepeltetik a Kúria honlapján.

Szerkesztő: akac Dátum: 2016. April 23. Saturday, 19:13 (502 olvasás)
(Tovább... | 21699 betű van még | Értékelés: 5)

A lájtosodó Jobbik
Belföld

A hír:


"Ma megtörtént az, amit sosem gondoltam volna a Jobbik háza táján. Vona megparancsolta, élve a vétójogával, Novák Elődnek, Apáti Istvánnak, Szávay Istvánnak, hogy ne induljanak az alelnökjelölt-választáson, …és megkérte Hegedűsnét, hogy ő sem induljon! Megtörtént a hídépítés… vágóhíd a radikálisoknak" – írta Facebook-oldalán tegnap este Szlávik Viktor, a Jobbik korábbi bátonyterenyei képviselőjelöltje, akinek bejegyzését azóta több tucat párttársa megosztotta.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/157821/


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. April 21. Thursday, 23:10 (326 olvasás)
(Tovább... | 3871 betű van még | Értékelés: 5)

V-4 –ek polgárainak levele „Mama Merkel”-nek
Belföld
Üzenet a németeknek, hogy ne feledjék, mekkora óvatossággal „engedték” be Visegrád országait az EU-ba, ellentétben azzal, hogy hogyan lehet ma az EU-ba belépni, amikor elég csupán „felülni a migrációs hullámra”.

Szerkesztő: akac Dátum: 2016. March 30. Wednesday, 21:49 (558 olvasás)
(Tovább... | 5559 betű van még | Értékelés: 5)

Autósoknak
Belföld

A technikai fejlődés megállíthatatlan. A fejlődéssel együtt pedig azt kell tapasztalnunk, hogy az újonnan fejlesztett eszközöket egyre inkább arra a célra használják fel a hatóságok, (természetesen szigorúan csak a mi érdekünkben) hogy minél részletesebben megfigyeljék, dokumentálják egy-egy lépésünket, vagy cselekedetünket.

 Szerkesztő: akac Dátum: 2016. March 25. Friday, 09:48 (413 olvasás)
(Tovább... | 4150 betű van még | Értékelés: 3)

Amit Európa népei előtt elhallgatnak
Belföld

A népvándorlás Damoklész kardja Európa felett


A Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2015. december 5-én "Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban" címmel egész napos nemzetközi konferenciát tartott Budapesten. A kialakult helyzetről és a Magyarországot ért uniós kritikákról hallhattunk figyelemre méltó elemzéseket.


A konferenciát Novozánszky Ilona, az NJSZ elnöke nyitotta meg. Vitaindítójában kiemelte, hogy az Európát sújtó válságra jogi megoldások keresése a céljuk. Mert Európa jövője szempontjából rendkívül súlyos probléma vár megoldásra társadalmi, vallási és kulturális szempontból egyaránt.Szerkesztő: akac Dátum: 2016. January 29. Friday, 22:13 (477 olvasás)
(Tovább... | 14244 betű van még | Értékelés: 5)

BUÉK
Belföld


Tisztelt Olvasóink!

Köszönjük, hogy látogatják honlapunkat.

Nem véletlenül találkozhatnak itt az SZMM honlapján az Összefogás Magyarországért Párt közleményeivel, emblémájával, mivel mind a két szervezet egy tõrõl fakad, és szoros szálakkal kötõdöm mindegyikhez.  

Mind a két szervezet nevében kívánok sikerekben gazdag újévet, minden honszeretõ küzdõtársamnak.

 

Takács AndrásSzerkesztő: akac Dátum: 2015. December 31. Thursday, 14:41 (396 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 0)

Ennyit kap a leggazdagabb nyugdíjas havonta: új rekord!
Belföld


A magyar nyugdíjasok fele havonta százezer forintnál kevesebbõl él. Jó hír azonban, hogy a leggazdagabb nyugdíjasnak már havi 1,3 milliót utalnak. A magyar luxusnyugdíj tavaly még csak 870 000 forint volt. 
Szerkesztő: akac Dátum: 2015. March 04. Wednesday, 21:35 (719 olvasás)
(Tovább... | 2892 betű van még | Értékelés: 0)

Szimpátia Tüntetés Vlagyimir Putyin mellett
Belföld


Vlagyimir Putyin Budapestre jön - szimpátiatüntetés február 17-én


Az Orientalista.hu és a Kiállunk Oroszország mellett Facebook-oldal, 2015 február 17.-én közös, Oroszország melletti rokonszenv-tüntetést tart Vlagyimir Putyin elnök budapesti munkalátogatásának napján. 

Az Orientalista.hu és a Kiállunk Oroszország mellett Facebook-oldal egyrészt ezzel kíván kiállni Magyarország keleti nyitása és az Eurázsiai Gazdasági Unióval való kapcsolatfelvétel mellett. Másrészt szükségesnek tartja ellensúlyozni egyes, magyarországi politikai szervezetek felelõtlen, ruszofób uszítását, egyoldalú amerikai orientációját és a látogatást ellenzõ megmozdulásait. Harmadrészt úgy véljük, a Vlagyimir Putyin vezette Oroszország kiállása lehet a biztosítéka annak, hogy a világ nemzetei megõrizhessék szuverenitásukat a nyugati, észak-amerikai, atlantista elnyomással szemben. Oroszország fellépése biztosíték arra is, hogy az ukrajnai polgárháborúnak ne essenek áldozatául az ország kisebbségei: magyarok, ruszinok, oroszok, románok, lengyelek.

Magyarország érdeke a nemzetközi párbeszéd; a magyar függetlenség és szabadság záloga, hogy ez mind a Nyugat, mind a Kelet felé biztosítva legyen.

A megmozduláshoz csatlakozni itt lehet:

Hídfõ.net.ru | Kiállunk Oroszország mellettKlikk a képre!

A szervezõk várják a különbözõ társadalmi egyesületek és civil szervezetek csatlakozását a következõ drótposta címre: keleti.nyitas2015@gmail.com .Szerkesztő: akac Dátum: 2015. January 29. Thursday, 00:00 (899 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 3.66)

Putyin látogatása elé
Belföld
Mint arról a sajtó hírt adott, Putyin látogatásának idõpontja nem ez év márciusa, hanem február 17. Kezdetben ne feszegessük, hogy a korábbi hírekkel ellentétben pontosan miért került elõbbre, az orosz elnök Magyarországra érkezésének idõpontja, de bizonyára Angela Merkel, szintén beharangozott, márciusi látogatása elõtt, lesz ideje kormányunknak elgondolkodnia Putyin várható ajánlatán!

Mert ez az ajánlat egyszeri, és egy normális kormányzat esetében – az ország szempontjából - szerintem visszautasíthatatlan lesz! Kérdés mindössze annyi: van ilyen kormány ma Magyarországon? (kiemelés: szerk.)


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. January 26. Monday, 22:50 (879 olvasás)
(Tovább... | 38344 betű van még | Értékelés: 5)

BUÉK
Belföld

Szerkesztő: akac Dátum: 2015. January 01. Thursday, 09:39 (643 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 0)

Karácsonyi kívánság
Belföld
Áldott és békés karácsonyi Ünnepeket kívánunk:
Takács András


Móra László: Karácsonyi imádságÓ, édes Jézuska,
Hallgasd meg szavunk!
Nagy országért síró
Bús magyarok vagyunk.

Szent karácsony estjén
Halld meg ezer jajunk…
Igazságot kérõ
Bús magyarok vagyunk.

Küldd le angyalkáid,
Tedd fényessé napunk!
Hiszen csak sötétben
Botorkálók vagyunk.

Széttépett Hazánkban
Nézd városunk, falunk!
Alig-alig élõk
Meglopottak vagyunk.

Ne küldj sok játékot!
Karácsonyfát se adj!
Ó, csak azt tudhassuk,
Hogy most közöttünk vagy.

Hogy közibénk jöttél
S két áldott kezeddel
Földi csodát teszel
Síró nemzeteddel.

Ó, édes Jézuska
Hallgasd, amit kérünk:
Szent István országát
Adjad vissza nékünk!


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. December 24. Wednesday, 18:07 (535 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

Miért keresnek olyan keveset a magyarok? – brüsszeli tudatlanság és lelketlenség
Belföld
Ma reggel 4-kor keltem, hogy elérjem a hajnali repülõt, és idejöjjek Brüsszelbe egy ígéretesnek tûnõ tanácskozásra az európai munkabérek alakulásáról. Nem tudom, miért vártam csodát. Szokás szerint többségében lelketlen, szívtelen robotemberek voltak jelen elõadóként és hozzászólóként egyaránt.


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. November 14. Friday, 18:56 (653 olvasás)
(Tovább... | 2929 betű van még | Értékelés: 3.5)

Hatalmi háború a fõváros XV. kerületében
Belföld
Nem csitulnak a hatalmi csatározások a fõváros XV. kerületében, sõt még durvábbá váltak Hajdu László polgármester jogerõsé vált megválasztásával. Október 31-én az önkormányzat képviselõtestületének alakuló ülésén folytatódott a Fidesz helyi szervezete által indított hatalmi harc. Volt ott esküszegés, obstrukció, bekiabálás és végül az ülés felfüggesztése.

 


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. November 03. Monday, 23:05 (674 olvasás)
(Tovább... | 5950 betű van még | Értékelés: 3)

Miért gyõzhetett Hajdu a XV. kerületben?
Belföld

Mint nemzeti radikális soha nem a pártállás, vagy a vallási, etnikai hovatartozás határozta meg egyes emberekrõl alkotott véleményemet, hanem annak embersége, magyarsága.  Ismertem nemzeti érzelmû és igaz baloldali kommunistát a kerületünkben Csaba Elemér személyében, így tisztelettel emlékezem meg róla. A tisztesség az emberség és a haza iránti elkötelezettség nem etnikai és párthovatartozás kérdése, hanem jellembeli adottság.


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. October 17. Friday, 16:01 (734 olvasás)
(Tovább... | 3154 betű van még | Értékelés: 4)

A Kovács Béla-ügy margójára (egy állampolgár tollából)
Belföld
“Milyen érdekes országban/világban élünk!
– Az, hogy az USA lehallgat mindenkit (Merkeltõl Orbánig) az nem számít.
– Az, hogy izraeli kémrepülõgépek grasszálnak Budapesten a magyar illetékesek tudta nélkül az nem számít.
– Az, hogy az országgyûlés tele van kétes állampolgárságú és érdekeltségû egyénekkel, az nem számít.
– Az, hogy Orbán titokban egyezkedik Paks bõvítésérõl és hitelt vesz fel rá az oroszoktól, nem számít.
– Az, hogy Orbán és a MOL vezetõi a Gázprommal egyezkednek az EU által rosszallott Kék áramlat megépítésérõl, nem számít.
– Az, hogy magyar vezetõk és politikusok hetente szaladgálnak eligazításra Izraelbe, az nem számít.
– Az, hogy Simon Peresz kijelenti, hogy “felvásároljuk agyarországot”, s hogy elismerõen beszél az itteni segítõkrõl, az nem számít.
– Az, hogy Bokros, Surányi, Martonyi a Bilderberg csoport titkos találkáira jár, az nem számít.


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. May 21. Wednesday, 15:50 (1142 olvasás)
(Tovább... | 3161 betű van még | Értékelés: 5)

EU ellenes tüntetõk ultimátumot intéztek az Európai Bizottsághoz
Belföld EU-s plakát  

2014. május 1-jén a felhívásomra Budapesten az Európai Bizottság magyarországi képviselete elõtt megtartott földvédõ és EU ellenes tüntetésen (felszólaltak: Budaházy György, dr. Boór Ferenc, dr. Drábik János, dr. Halász József, Tamási Béláné, Hegedûs Lorántné, Hegedûs Loránt, dr. Morvai Krisztina és jómagam) a több száz résztvevõ egyhangúlag öt pontból álló ultimátumot (ide link) fogadott el. Az ultimátumot – miután azt senki nem vette át tõlünk, Szûcs Tamás az EU Bizottság képviseletének janicsár vezetõje és egyik fullajtárja sem – kiragasztottuk a gyarmati helytartóság fõbejáratára.Szerkesztő: akac Dátum: 2014. May 02. Friday, 10:35 (1149 olvasás)
(Tovább... | 15740 betű van még | Értékelés: 5)

Az EU-kritikus listáról bõvebben
Belföld
Az ÖMOP EU-kritikus listája még 2003-ból eredeztethetõ, vagyis az EU-csatlakozási népszavazástól, amely elõtt a Szabad Magyarországért Mozgalomban összeállt szervezetek és támogató szakemberek és magánszemélyek Siklaky István, Dr. Drábik János, Zacsek Gyula, Dr. Halász József, Dohán Mihály, dr. Gaudi-Nagy Tamás, Z.Kárpát Dániel mint szakpolitikusok, és mint szervezõk: Budaházy György, Novák Elõd, Sztankó Dániel, Terdik György, Kincsesné Salca Mária, Takács András és még sokan mások, az „EU? NEM!” kampányt végigdolgoztuk, mindenféle állami támogatás nélkül. Meg kell jegyezni, hogy a pártok közül a MIÉP és a Magyarországi Zöldpárt (Zöldek) is ellenezte az EU csatlakozást. AZ EU-NEM kampány eredményeként 592 690 választópolgár szavazott nemmel (míg az állam az EU népszerûsítésére fordított több milliárd forinttal sem érte el, hogy a választóknak a népszavazás tényleges érvényességéhez szükséges 50%-a részt vegyen, tehát a népszavazás érvénytelensége ellenére erõltették be Magyarországot az EU-ba).


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. April 09. Wednesday, 10:55 (1101 olvasás)
(Tovább... | 6155 betű van még | Értékelés: 5)

Hogyan lesz 2/3-os többség a 350 ezer minuszból?
Belföld
Sajtószolgálatunk hétfõi közleménye után – MVSZ: Jókívánságok és intelmek a választások résztvevõihez – többen hitetlenkedve fogadták Patrubány Miklós nyilatkozatának azon részét, amely kifejtette, hogy a vasárnapi választásokon a három ellenzéki párt összességében 350 ezerrel több szavazatot kapott mint a kormánypártok, mégis a Fidesz-KDNP alakíthat kormányt kétharmados parlamenti többséggel a háta mögött, és kérdezték, hogyan lehetséges ez? A válasz az új választási rendszerben rejlik.

Az MVSZ elnöke hétfõi közleményünkben kifejtette, hogy a furcsa eredmény oka elsõsorban az új választási rendszerben keresendõ.

Szerkesztő: akac Dátum: 2014. April 09. Wednesday, 10:20 (936 olvasás)
(Tovább... | 13923 betű van még | Értékelés: 0)

Összefogás Magyarországért Párt közleménye
Belföld
Az Összefogás Magyarországért Párt az Ukrajnai eseményeket merõben másként ítéli meg, mint ahogy azt az Egyesült Államok, az Európai Unió, vagy a Magyar Kormány teszi. Sajnálattal kell tapasztalnunk, hogy a magyar külpolitikát ismét az alattvalói szolgalelkûség jellemzi.


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. March 16. Sunday, 22:41 (933 olvasás)
(Tovább... | 2081 betű van még | Értékelés: 5)


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies