CímlapBelépés/Reg.KilépésÉszrevételekTartalomjegyzékLinkajánlóEmail

SZMM: Közlemények

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

ÖMP közlemény
Közlemények


Magyarországért Párt támogatja a kormány migráns politikáját. Magyarországot sem történelmi, sem politikai, sem erkölcsi, sem gazdasági felelősség nem terheli az Európát terhelő migrációs válság kialakulásáért. 


Szerkesztő: akac Dátum: 2017. May 20. Saturday, 08:30 (25 olvasás)
(Tovább... | 2169 betű van még | Értékelés: 5)

Megemlékezés Usztics Mátyásról
Közlemények

Usztics Mátyás személyében egy hiteles nemzeti elkötelezettségű színésztől, közéleti személyiségtől kell búcsúznunk.  Usztics Mátyás a 2006-os őszi Kossuth téri tüntetők eszmei támogatójaként az országház előtt a Nemzeti Kamara Színház társulatával előadta a Petőfi nem alkuszik című darabjukat. Több ezres demonstráló vastapssal köszönte meg az előadást. Felemelő és erőt adó élményben volt részünk. A nemzeti oldal, a magyar tudatú nemzettársaink Usztics Mátyás emlékét megőrzik.

A Szabad Magyarországért Mozgalom, és az Összefogás Magyarországért Párt képviseletében részvétünket nyilvánítjuk a gyászoló családnak és osztozunk bánatukban.

Takács András


MTI-OS közlemény


Szerkesztő: akac Dátum: 2017. May 01. Monday, 12:05 (35 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 0)

HOGYAN TOVÁBB, MAGYARORSZÁG?
Közlemények


FELHÍVÁS A NEMZETI SZERVEZETEKHEZ!

Magyarország az 1989-1990-es, úgynevezett rendszerváltással olyan útra tévedt, ami Hazánk kirablását, a lakosság többségének elszegényedését, egzisztenciális és szociális biztonságának romlását eredményezte. Bizonytalanság és kiszolgáltatottság telepedett az országra. A rendszerváltó politikai és gazdasági „elit” olyan útra terelte hazánkat, amely a magyarság kipusztulását eredményezheti. A parlamenti pártoknak nincs jövőképük, vagy ha igen, akkor az egy új típusú gyarmatállammá silányítaná országunkat.


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. July 12. Tuesday, 17:04 (345 olvasás)
(Tovább... | 4165 betű van még | Értékelés: 5)

Nyílt levél Magyarország Köztársasági Elnökének, Áder János úrnak
Közlemények

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

 

Az a betelepítésre vonatkozó, népszavazási kérdés, amelyet az Országgyűlés megszavazott, és jóváhagyta az Országos Választási Bizottság és az Alkotmánybíróság is, megítélésünk szerint nem felel meg a népszavazási törvény 2013. évi CCXXXVIII. törvény) 9. § (1) bekezdésének, és azAlaptörvény B) cikk (3. és 4.) bekezdésének, mivel a választópolgárok egyetlen szavazattal lennének kénytelenek dönteni két különálló, szervesen össze nem illő kérdésről.


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. July 04. Monday, 09:48 (305 olvasás)
(Tovább... | 7518 betű van még | Értékelés: 5)

Hogyan tovább, EU?
Közlemények

Anglia kiválása(?) az EU-ból nemcsak a merkeli migránspolitikának köszönhető, hanem egyben a brüsszeli bürokraták egyeduralkodói törekvéseire adott válasz egy erős nemzettudatú nép részéről. A brüsszeli adminisztráció dédelgetett álmát, az „Európai Egyesült Államok” létrehozását az angolok kilépésével minden bizonnyal jegelni kell egy időre. Nem beszélve arról, hogy az EU működtetését újra át kell gondolni, nemcsak a bürokratáinak, hanem a bennmaradt országoknak is. Újra kell gondolni a döntéshozói kompetenciákat. El kell dönteni, hogy ki vezet kit. Az EU tagállamainak államfői az apparátust, - vagy fordítva? A másik, el nem hanyagolható kérdés, hogy egy tagállam olyan elhibázott, külpolitikai lépése, mint amilyen a németek migrációs politikája, milyen hatással lehet a többi tagállamra. Az egyik tagállam hibája = mindenki hibája?  Az biztos, hogy a „Nemzetek Európája” híveinek tárgyalási pozíciója most jelentősen erősödött az angol népszavazás következményeként.

Magyarország szempontjából, ha nem csak a lehetséges gazdasági következményeket nézzük, akkor uniós politikánk megerősítést nyert. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell felkészülnünk az Európai Unió szétesésére, ami összetett és felelős döntéseket igényel a kormány részéről.

 

ÖMP

Takács András elnök


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. June 25. Saturday, 21:08 (271 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

VII. SZENT KORONA TÁBOR
Közlemények

Kérjük küldje tovább ismerőseinek és ha módjában áll rakja fel internetes oldalakra, köszönjük!

2016. július 1. 2. 3.

Péntek 14 órától – vasárnap késő estig!

Archiregnum

Sok előadás és  rengeteg egyéb program !

VII. SZENT KORONA TÁBOR

 

Felnőtt- és gyerekprogramok külön - külön, párhuzamosan!

Gyerekek csak szülővel jöhetnek !

 

 *  Táborvezető :  Dr. VARGA TIBOR - végig ott lesz a táborban!

 

Gyerekeknek is tart külön előadást mesélős formában Atilla királyról, a szkítákról és Mátyás királyról.!


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. June 20. Monday, 18:25 (299 olvasás)
(Tovább... | 14276 betű van még | Értékelés: 0)

Wellmanntól bűzlik a Kúria
Közlemények

Március 12-én a hitel-károsultak érdekvédelmi szervezetei találkoztak a Fehér Kéményseprő Egyesület meghívására. Egységes álláspont alakult ki abban, hogy a devizahiteles szerződések megítélésében az eljáró bírói testületek eltérő módon ítélik meg a kereseteket.  Nagyon kevés az a bíró, aki a tények ismeretében igazságos ítéletet hozna. A legtöbb bíró a Kúria jogegységi határozata alapján, prekoncepciós alapon hozza meg ítéletét, ahol nem a tények alapján érvényesül az igazság.

A jelenlévők egyetértésre jutottak abban, hogy a magyar törvényhozás és a Kúria egyetemlegesen felelős azért, hogy a deviza elszámolású hitelek, a mai napig is családok százezreinek létbiztonságát veszélyezteti.Szerkesztő: akac Dátum: 2016. May 17. Tuesday, 10:52 (299 olvasás)
(Tovább... | 2024 betű van még | Értékelés: 5)

ÖMP közlemény
Közlemények

ÖMP közlemény

 

Dr. Wellmann György Bankszövetséghez írt okiratnak tűnő magánlevele felveti annak a gyanúját, hogy a Bankszövetség strómanjaként jelentősen befolyásolta a devizahitelekkel kapcsolatos Kúriadöntéseket.

Felhívjuk a Wellmann ügyben eljáró szervek figyelmét, hogy az elvárható fegyelmi vizsgálaton túl vizsgálják meg Dr. Wellmann György szerepét a devizahitelekkel kapcsolatos Kúriadöntések társadalmi hatását a tekintetben, hogy a magyar igazságszolgáltatás társadalmi megítélésére és az érintett devizahiteles családok szociális és életminőségének alakulására milyen hatással volt Dr. Wellmann György bírói tevékenysége.

Követeljük, hogy a Kúria a devizahitelekkel kapcsolatos minden olyan határozatát vizsgálja felül és indokolt esetben helyezze hatályon kívül, amelynek döntési előkészítésében vagy a döntésében Dr. Wellmann György a Polgári Kollégium vezetője részt vett, vagy befolyásolhatta az eljáró bírók döntését.

 

Takács András elnök

Összefogás Magyarországért Párt


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. April 23. Saturday, 19:52 (247 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

Az ÖMP nem aláírója „Roma szervezetek nyílt levelének"
KözleményekA „Létbiztonság és harmónia” című társadalmi program összeállítója, a néhai közgazdász, Síklaky István által alapított Összefogás Magyarországért Párt nem volt az aláírója a több internetes portálon megjelenő „Roma szervezetek nyílt levelének” . 

 


 


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. April 13. Wednesday, 00:35 (278 olvasás)
(Tovább... | 2111 betű van még | Értékelés: 5)

Kötelező holokausztoktatás:
Közlemények


Nem hagyják magukat a Pázmány hallgatói

 

Mint arról már több cikkünkben is beszámoltunk, váratlan bejelentést tett múlt héten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora: jövő évtől kötelező alapozótárgyként bevezetik "A holokauszt és emlékezete" nevű órát, tehát ennek elvégzése nélkül diplomát sem lehetne szerezni.

 

A hallgatók eddig csupán a Facebookon adtak hangot tiltakozásuknak, most azonban megfogalmaztak egy nyílt levelet is, amit Szuromi Szabolcs rektorhoz intéztek.


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. February 21. Sunday, 22:27 (332 olvasás)
(Tovább... | 8548 betű van még | Értékelés: 5)

Koppány Csoport közleménye
Közlemények

Szervezetünk 2016. január 24-én a Magyarok Házában megtartotta évértékelõ közgyûlését.

A közgyûlés az elnöki beszámoló, a szakértõi, és az ügyvédi hozzászólások alapján az alábbi álláspontra jutott:

1.       1. A magyar kormány és a törvényhozás továbbra is a bankok uzsorapolitikáját támogatja. Ez, a több kormányon át ívelõ magatartás, azt a véleményt erõsíti meg, hogy az úgynevezett „rendszerváltás” egyfajta gazdasági, pénzügyi genocídiumot indított el a magyar társadalomban.  


Szerkesztő: akac Dátum: 2016. January 25. Monday, 22:14 (320 olvasás)
(Tovább... | 3937 betű van még | Értékelés: 5)

ÖMP 5 kérdés 5 + 1 felelet
Közlemények

Az Összefogás Magyarországért Párt (ÖMP) öt kérdést tett fel magának, amelyre öt rövid válasz született:Szerkesztő: akac Dátum: 2015. December 30. Wednesday, 23:50 (373 olvasás)
(Tovább... | 3757 betű van még | Értékelés: 5)

Összefogás Magyarországért Párt év végi értékelése
Közlemények


ÖMP külpolitikai helyzetértékelése:

Az Összefogás Magyarországért Párt (ÖMP) megtartotta év végi rendkívüli közgyûlését, amelynek során a társelnöki rendszert elnökivé változtatta.

Megvitatásra került hazánk kül- és belpolitikai helyzete. A kormány a migráns-inváziót elõrelátóan kezelte és kezeli. A kvótarendszerrel kapcsolatos ellenvetései és álláspontja helytállóak. 


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. December 30. Wednesday, 15:52 (328 olvasás)
(Tovább... | 4390 betű van még | Értékelés: 5)

Telekom szint vallt - családellenes
Közlemények
Az Összefogás Magyarországért Párt egyetért Kövér László és Kovács Ákos a nõk és az édesanyák társadalmi státuszát érintõ kijelentéseivel. Annyit azért leszögeznénk a természeti törvények ismeretében, hogy az élet fenntartásának alapja a reprodukció, légyen az akár növény, állat vagy ember.  Van, akinek egy várandós asszony „terhes”. Nekünk, keresztényeknek „áldott állapotú” vagy „várandós” az a nõ, aki vállalja a gyermekáldást, mert ez a legnemesebb emberi tett, ha a szeretet és a felelõsség a forrása.

Szerkesztő: akac Dátum: 2015. December 17. Thursday, 23:40 (333 olvasás)
(Tovább... | 3052 betű van még | Értékelés: 5)

Európa az önfeladás útjára lépett!
Közlemények


Egyszerûen érthetetlen, hogy mi történik Európában. Vakok, idióták, megvett, megfélemlített csinovnyikok irányítják Európát, vagy csak simán árulók? Ez a nagy kérdés?

„A Norvég Bevándorlási Igazgatóság azt kérte az egyházaktól, hogy a migránsok vallási meggyõzõdésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, valamint a Jézust ábrázoló festményeket. … A hírportál szerint a "vallásilag semleges" helyek kialakítására vonatkozó felhívásnak szinte minden keresztény felekezet eleget tesz, …” (forrás: atv.hu)Szerkesztő: akac Dátum: 2015. December 01. Tuesday, 17:26 (347 olvasás)
(Tovább... | 3362 betű van még | Értékelés: 5)

Állítsátok meg Amerikát!
Közlemények


Az Amerikai Egyesült Államok világhatalmi ambíciói, multinacionális cégek és a pénzvilág strómanjaként, fenyegeti a világbékét. Kül- és katonapolitikája, az elhíresült „demokrácia exportja” független, békés államokat égetett fel, politikai és társadalmi káoszt teremtve. A Szíriai válságot, a menekült áradat elindulást Európa felé végül is USA-nak köszönhetjük.Szerkesztő: akac Dátum: 2015. November 27. Friday, 10:06 (423 olvasás)
(Tovább... | 2134 betű van még | Értékelés: 5)

Köszönet határainkat védõ renõröknek
Közlemények

Mint a 2006-os Kossuth-téri demonstráció egyik felelõs szervezõje; minden elismerésem a magyar rendõri állomány pszichikai és fizikai kiállásáért, szakszerû és emberséges fellépéséért, amit határaink védelmében tesznek.

 

Takács András 


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. September 17. Thursday, 22:57 (448 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 5)

A Magyar Királyi Szent László Lovagrend közleménye
Közlemények

 

2015.08.08.SZÁMÚ KORMÁNYZÓI KÖZLEMÉNY

az egyre brutálisabbá vált és egy hatalmi központ által titkon támogatott  és szervezett, Európára zúduló népvándorlás hátterérõl és annak látszat kezelésérõl.


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. August 09. Sunday, 15:58 (975 olvasás)
(Tovább... | 7989 betű van még | Értékelés: 4)

BÉCSI MEMORANDUM, 2015
Közlemények  FELHÍVÁS A VILÁGSZERTE FELLÉPÕ MENEDÉKJOGI ÉS BEVÁNDORLÁSI PROBLÉMA SÜRGÕS MEGOLDÁSÁRA

Európa a II. világháború óta egyik legnagyobb kihívása elõtt áll. Ukrajna válsága, Görögország problémája, az eladósodás valamint a munkanélküliség megnövekedése megoldásra váró problémát jelent. A migrációs áradat ehhez még erõsítõ faktorként járul úgy, hogy számos megfigyelõ szerint már fenn áll annak a veszélye, hogy a társadalmi rendszerek összeomlása következtében Európa ellenõrizhetetlen káoszba süllyed.

Elengedhetetlen a határok azonnali védelme, a jövõre nézve új jogi feltételek megteremtése, az eddig egymásnak ellentmondó és nem megfelelõ jogi elõírásoknak a valós adottságokhoz történõ igazítása.


A Wiener Akademiker Kreis (Bécsi Akademikusok Köre) ezen indíttatással felszólítja Európa kormányait, az Európai Uniót, az Egyesült Nemzetek Szervezetét valamint az összes bevándorlással foglalkozó szervezetet, hogy a megelõzés és visszafordíthatatlan károk elkerülése céljából azonnali intézkedéseket eszközöljenek ki.

Szerkesztő: akac Dátum: 2015. July 29. Wednesday, 22:28 (643 olvasás)
(Tovább... | 17463 betű van még | Értékelés: 5)

Valóságos Nemzeti Konzultációt az egészségügyrõl!
Közlemények


Rólunk, de nélkülünk? Az egészségünk a mi ügyünk, amirõl jellemzõen mégis csak rajtunk kívül, érdemben nélkülünk döntenek! Vannak egyszerûbb kérdések, mint például beengedjük-e, eltartjuk-e a jobb megélhetésért gazdagnak nem nevezhetõ hazánkba vándorlókat, vagy saját hazájukba vissza, illetve gazdagabb országokba továbbküldjük õket. De egyszerûbb ügy például az internetrõl szóló konzultációs akérdéskör is. Az egészségünk állami felelõsséggel kezelése azonban nem ilyen egyszerû kérdés! Nem pusztán politikai megerõsítést, hanem valóságos, részletes megbeszélést érdemel!


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. February 17. Tuesday, 18:28 (606 olvasás)
(Tovább... | 2226 betű van még | Értékelés: 4)

Munkáspárt sajtóközleménye
Közlemények Oroszország ellen vagy Oroszországgal együtt?

Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása fontos esemény. A magyar kormány teljesen fölöslegesen magyarázgatja napok óta Putyin elnök fogadását a gázszállítások, az energiabiztonság, a kereskedelem élénkítésének szükségességével. Az ilyen észérvek nem hatnak az USA és az EU iránt szinte vallásos elkötelezettséget érzõ liberálisokra és szocialistákra. A józan gondolkodásra képesek elõtt, mert vannak még ilyenek kis hazánkban, pedig szánalmasnak tûnik.


Szerkesztő: akac Dátum: 2015. February 16. Monday, 18:24 (633 olvasás)
(Tovább... | 3977 betű van még | Értékelés: 5)

Bp. XV. kerületi civil szervezetek közös közleménye
Közlemények
Az alulírott, Budapest XV. kerületi (Rákospalota, Pestújhely, Újpalota) civil szervezetek aggodalommal figyelik azt a pártpolitikai presztízsharcot, ami az önkormányzati választások óta folyik a kerület képviselõtestületében.


Szerkesztő: akac Dátum: 2014. December 15. Monday, 20:33 (597 olvasás)
(Tovább... | 3832 betű van még | Értékelés: 5)

Meghívó Március 15-re a Petõfi szoborhoz
Közlemények

Szerkesztő: akac Dátum: 2014. March 12. Wednesday, 11:12 (779 olvasás)
(Tovább... | Értékelés: 0)

Meddig lesz osztrák nagykövet Szalay-Bobrovniczky Vince?
Közlemények
 Az osztrák ORF 1 televízióban humorosnak álcázott nemzetünket gyalázó, a Szent Koronát sértõ mûsor volt látható, amely Ausztriai magyarországi nagykövetségén forgattak a nagykövetünk Szalay-Bobrovniczky Vince közremûködésével.


Szerkesztő: akac Dátum: 2013. December 19. Thursday, 13:27 (1183 olvasás)
(Tovább... | 5690 betű van még | Értékelés: 5)

A kúria dönthetett volna másképpen is
Közlemények   A Kúrai devizahitelekkel kapcsolatos jogegységi döntése egyértelmûen a társadalom igazságérzetét sérti. Az, hogy a Kúria nem egyhangú döntést hozott, az két dologra utal.  Egy, a taláros testületben, többségben vannak a bankok „igazságát” támogató bírók, - hogy kik azok, majd csak nyilvánosságra kerül. Kettõ, a devizahitellel kapcsolatos törvények többféleképpen is értelmezhetõk. Erre mutat, hogy különbözõ bírók hasonló devizaperes ügyekben egymással ellentétes döntéseket is hoztak.

Szerkesztő: akac Dátum: 2013. December 19. Thursday, 11:08 (639 olvasás)
(Tovább... | 1616 betű van még | Értékelés: 0)


Az elsõ oldal indítása óta Ön a(z): Site Meter látogató
Ajánlott felbontás: 1024x768 MSIE 6.0
2003-2008 Š SZMM
Weboldallal kapcsolatos
tartalmi észrevételek: ta@szmm.hu
technikai észrevételek: info@szmm.hu
Szabad Magyarországért Mozgalom
MOVEMENT FOR A FREE HUNGARY
1151 Budapest, Fõ út 36.
Tel: 1/306-5863; Üzenet:06 70 600 9741
Internet: www.szmm.hu

            Kérjük, látogassa meg testvér szervezetünket: www.ömp.hu 

Szervezetünk NEM nonprofit szervezet, mivel nem voltunk hajlandók politikamentességi nyilatkozatot tenni, ezért a számunkra küldött adomány az adóalapból nem írható le. Ha ennek ellenére mégis volna, aki támogatna minket, úgy az vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel:


Ez a weboldal a PHP-Nuke Web portál rendszer segítségével jött létre, mely a GNU/GPl licensze alatt áll.

ilahi youtalkin windows7home replies