NÉMET JOGÁSZOK: A NÉMET BIRODALOM NEM OMLOTT ÖSSZE, LÉTEZIK MA IS!


A Német Birodalom nem omlott össze, létezik ma is, és jogfolytonosságot követel!

A BRD (Bundesrepublik Deutschland, magyar rövidítése: NSZK) adót szed a német polgároktól, háborúkat indít és visel, egyesült a DDR-rel, és teszi ezt 1990 óta illegálisan!

A német kormányok 1990 óta tudatos csalók, becsapják a német szuverén, szabad polgárokat!

ZDS-DZfMR e.V., német jogi személy, bejegyzett egyesület, melynek tagjai szorgalmas, kitartó munkával a következőket jelentik ki:

1.      A Német Birodalom nem omlott összes és továbbra is létezik (nem tévesztendő össze a III. Birodalommal 1933-1945).

2.      Minden német polgár automatikusan a Német Birodalom polgára RuSTAG (Reichs- und Staatsangehörigengesetz) 1913-as törvény szerint.

3.      Az 1871-es német alkotmány érvényes a mai napig, csak a polgárok igényei szerinti módosítást kell alkalmazni rajta.

Infolap I : Wissenwertes zur Situation der Deutschen (ZDS-pdf)

Infolap II : Wissenswertes für die Bediensteten der BRD (pdf)

Az egyesület petíciót indított és a német parlament tudomására hozta a fentieket. A mai napig nem kaptak kiértékelhető választ!

A megállapított tények összefoglalója:

1.      Minden német polgár a BRD-ben a Német Birodalom ex területi polgára.

2.      A BRD egy NGO-adminisztrátor, melyet a győztes Szövetségesek emeltek Nyugat-Németországban hatalomra egy Rendelettel (Ordnungsgesetz, Grundgesetz=Alaptörvény) , hogy biztosítsa a rendet ezen a szektoron .

3.      Az Art. 23. GG 1990/07/17 törvény érvénytelenítése az amerikai megszálló erők által, az NSZK hatályát törölték, helyettesítés nélkül törölték, a BRD-t így gyakorlatilag megszüntették, és következésképpen ezzel párhuzamosan a leállították az igazságszolgáltatást, ezért egy bírósági végzés sem lehetséges már, és a Birok például nem írjak többé alá az ítéleteket.

Ez egy abszolút robbanóanyag!

Ez az jelenti, hogy minden a BRD által aláírt intézkedés, szerződések, kötelezettségvállalások nullák és semmisek, és természetesen ez érvényes az aláíró felekre is.

. . . . .

NIF: Ezzel a fenn említett egyesület jogászai eltörölik a 3’000-4’000 milliárd körüli, állandóan növekvő német adóssághalmazt! Semmisnek nyilvánítják többek között az NSZK EU-tagságát is. A kormány 31 szuperbiztonságos, vastagon páncélozott autót vásárolt 8,6 millió € értékben. Mitől félnek?

 

Kivonat a “Hogyan kerüljük el a polgárháborút” c. írásból.

Avoiding Civil War in Germany!

 

Forrás: http://wakenews.net/html/buergerkrieg.html

A cikket fordította és szerkesztette Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, Zürich – Erdőszentgyörgy

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.